Nabór na szkolenie pn. Podstawowe zasady wytwarzania bezpiecznej żywności o podwyższonej jakości z uwzględnieniem specyfiki produkcji regionalnej (podstawy GAP, GMP, GHP, HACCP); najważniejsze otocznie prawne dla produkcji rolnej i lokalnego przetwórst
- Szczegóły
Godziny Otwarcia
Biuro czynne:
- w poniedziałki, wtorki i czwartki od godz. 7.15 do godz. 15.15,
- w środy od godz. 7.15 do godz. 17.15,
- w piątki od godz. 7.15 do godz. 13.15.
Szukaj
Udogodnienia
Statystyki
6594733
Dziś
Wczoraj
Ten Tydzień
Ostatni Tydzień
Ten Miesiąc
Ostatni Miesiąc
Wszystkie Dni
4711
0
4711
6566476
42872
81481
6594733
Twoje IP: 18.215.185.97
2021-01-18 18:16